Vi tar personvern på alvor

Når du besøker denne nettsiden, kan nettleseren din lagre informasjonskapsler (cookies). Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester.
Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.
GODTA ALLE
VELG

Event som skaper gåsehud og entusiasme!

Be om tilbud
Kontakt
Event_Entusio_2
Smil og ha det gøy – på og utenfor jobb. Det lønner seg!
Gi dine kollegaer en unik opplevelse som garantert skaper begeistring. Vi i Entusio planlegger, tilrettelegger, og gjennomfører arrangementet ditt fra A til Å, uansett hvor du måtte ønske det.
teambuilding

Teambuilding

Entusio hjelper deg og din bedrift med å samle dine ansatte, og oppnå gode resultater i fremtiden gjennom målrettet team-building. En investering som betaler seg i form av økt samarbeid, bedre kommunikasjon og et styrket arbeidsmiljø.
awards_entusio3

Kick-off

Et kick-off markerer starten på en ny periode eller prosjekt. Det er en tid for å motivere ansatte, presentere målsettinger og inspirere til økt engasjement. Entusio kan bistå med alt fra program, invitasjoner og gjennomføring i tråd med dine ambisjoner og budsjetter.
awards

Awards

Entusio hjelper deg med å lage et unikt og uforglemmelig event som blir husket, og snakket om i lang tid.
sommerfest_2_entusio

Sommerfest

Sommerfesten gir ansatte mulighet til å nyte solen og slappe av i en uformell setting, og bidrar til å styrke båndene mellom kollegaer – og bidrar til å skape en positiv atmosfære på arbeidsplassen.
julebord_entusio3

Julebord

Et julebord er en tradisjonell og festlig måte å avslutte året på. Julen er for mange en tid for refleksjon og takknemmelighet, og et event som mange ser på som en verdifull tradisjon. Vi i Entusio tar oss av alt det praktiske.
jubileumsfest_Entusio

Jubileumsfest

Ingen fest er for liten eller for stor for oss i Entusio. Gjennom festligheter, taler og minner skapes en følelse av fellesskap og stolthet over det som er oppnådd gjennom årene. Ta kontakt, og fortell oss om dine forventninger og tanker om hvordan vi kan hjelpe deg og dere med å lage et uforglemmelig øyeblikk.
Ta kontakt for tilbud

Velg Entusio som partner for ditt neste arrangement, og skap uforglemmelige øyeblikk for dine ansatte.

borgeror-color
Gjennom flere år har Borge Rør AS benyttet Entusio til planlegging og gjennomføring av ledersamlinger, julebord, sommerfester, firmaturer og jubileumsarrangement. Uten unntak har hvert eneste arrangement svart til våre forventninger.

Sindre Pedersen
Daglig leder – Borge Rør AS
J%C3%B8tul-color
Entusio har vært vår faste og gode samarbeidspartner i flere år. De bistår oss ved alle typer gruppearrangement fra mindre ledersamlinger, besøk av utenlandske forhandlere på besøk i Norge/Skandinavia til større produktlanseringer. De leverer alltid kreative, kostnadseffektive og skreddersydde løsninger etter behov og budsjett. Har høy kompetanse, personlig oppfølging fra A til Å og er en samarbeidspartner du kan stole på.

Renè Christensen
Jøtul AS
europris-color
Europris har i flere år samarbeidet med Entusio med å arrangere varemesser, jubileumsfester og andre gruppearrangement i inn og utland. Med vår lokale forankring og tilhørighet til Fredrikstad er vi stolte av å kunne bruke en konkurransedyktig lokal aktør som alltid leverer «varene».

Jon Boye Borgersen
Europris AS

Kontakt oss

Vi hjelper deg og din bedrift med å skape unike og uforglemmelige øyeblikk! Ta kontakt og fortell oss mer!