Vi tar personvern på alvor

Når du besøker denne nettsiden, kan nettleseren din lagre informasjonskapsler (cookies). Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester.
Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.
GODTA ALLE
VELG

Firmatur skaper uforglemmelige øyeblikk i et unikt fellesskap

Be om tilbud
Kontakt
gruppe-topp
Entusio er en profesjonell tilrettelegger og kreativ partner for inspirerende, spennende og lærerike turopplevelser.
Vi er lidenskapelige medspillere som bringer din visjon til liv, og skaper minneverdige øyeblikk uansett hvor i verden ferden går. Vi har lang erfaring med hva som fungerer godt for store og små grupper. De beste turopplevelsene inneholder gjerne overraskelser som overgår deltakernes forventninger. Og det er her vi i Entusio kan bidra til å løfte reiseopplevelsen til nye høyder.

 

incentive

Incentive

Gi din bedrift en boost. Annerkjennelse og belønning er for mange nøkkelen til inspirasjon og motivasjon til å nå nye mål. Belønn dine ansatte med unike reisemål, eksklusive opplevelser, inspirasjon og utdanning i en ellers hektisk arbeidshverdag
sommerfest_2_entusio

Firmatur

Entusio har lang erfaring med gruppereiser, og vil være en trygg og god partner når du skal samle gjengen din på tur. Vi skreddersyr og utvikler unike og kreative opplevelser som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene til hver enkelt deltaker.
ledersamling

Ledersamling

Entusio skaper inspirerende ledersamlinger med tilrettelagt og meningsfylt innhold som gir deg og ditt lederteam en verdifull plattform for vekst og samarbeid.
Kontakt oss

De valgte å bli våre samarbeidspartnere for sitt arrangement, og det kan være en flott mulighet for deg også!!

borgeror-color
Gjennom flere år har Borge Rør AS benyttet Entusio til planlegging og gjennomføring av ledersamlinger, julebord, sommerfester, firmaturer og jubileumsarrangement. Uten unntak har hvert eneste arrangement svart til våre forventninger.

Sindre Pedersen
Daglig leder – Borge Rør AS
J%C3%B8tul-color
Entusio har vært vår faste og gode samarbeidspartner i flere år. De bistår oss ved alle typer gruppearrangement fra mindre ledersamlinger, besøk av utenlandske forhandlere på besøk i Norge/Skandinavia til større produktlanseringer. De leverer alltid kreative, kostnadseffektive og skreddersydde løsninger etter behov og budsjett. Har høy kompetanse, personlig oppfølging fra A til Å og er en samarbeidspartner du kan stole på.

Renè Christensen
Jøtul AS
europris-color
Europris har i flere år samarbeidet med Entusio med å arrangere varemesser, jubileumsfester og andre gruppearrangement i inn og utland. Med vår lokale forankring og tilhørighet til Fredrikstad er vi stolte av å kunne bruke en konkurransedyktig lokal aktør som alltid leverer «varene».

Jon Boye Borgersen
Europris AS

Kontakt oss

Vi hjelper deg og din bedrift med å skape unike og uforglemmelige øyeblikk! Ta kontakt og fortell oss mer!