Vi tar personvern på alvor

Når du besøker denne nettsiden, kan nettleseren din lagre informasjonskapsler (cookies). Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester.
Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.
GODTA ALLE
VELG

Alt fra små samlinger til store konferanser, skreddersydd for ditt behov

Be om tilbud
Kontakt
kurs-konf
Entusio skaper skreddersydde og inspirerende kurs og konferanser, der vi tar hånd om alt fra planlegging til gjennomføring for å sikre en vellykket og engasjerende opplevelse. Som leder skal du fokusere på budskapet og fremføringen, live, digitalt eller i en kombinasjon.
kurs-konf

Kurs & konferanse

Kurs- og konferanseplanlegging med skreddersydde løsninger og profesjonell gjennomføring, slik at hvert arrangement blir en suksess. Vi hjelper deg med å realisere dine tanker og visjoner, samt legge til rette for at ditt arrangement blir en lønnsom investering.
produktlansering_2

Lanseringer

Entusio hjelper deg med produktlanseringer er strategiske hendelser som introduserer nye produkter eller tjenester på markedet. Gjør dette til en minneverdig begivenhet, og presenter sitt produkt på en engasjerende og unik måte. La oss sammen legge til rette for suksess og vekst for ditt nye produkt.
digitalt-recording

Digitalt

Digitale arrangement gir deg mulighet til å koble deg på uansett hvor du måtte befinne deg...
messe-ny

Varemesser

Entusio sikrer suksess på planlagte varemesser ved å levere skreddersydd planlegging og kreativ utforming, som gir bedrifter en fremtredende og minneverdig tilstedeværelse på messescenen.
Kontakt oss for tilbud

De valgte å bli våre samarbeidspartnere for sitt arrangement, og det kan være en flott mulighet for deg også!

borgeror-color
Gjennom flere år har Borge Rør AS benyttet Entusio til planlegging og gjennomføring av ledersamlinger, julebord, sommerfester, firmaturer og jubileumsarrangement. Uten unntak har hvert eneste arrangement svart til våre forventninger.

Sindre Pedersen
Daglig leder – Borge Rør AS
J%C3%B8tul-color
Entusio har vært vår faste og gode samarbeidspartner i flere år. De bistår oss ved alle typer gruppearrangement fra mindre ledersamlinger, besøk av utenlandske forhandlere på besøk i Norge/Skandinavia til større produktlanseringer. De leverer alltid kreative, kostnadseffektive og skreddersydde løsninger etter behov og budsjett. Har høy kompetanse, personlig oppfølging fra A til Å og er en samarbeidspartner du kan stole på.

Renè Christensen
Jøtul AS
europris-color
Europris har i flere år samarbeidet med Entusio med å arrangere varemesser, jubileumsfester og andre gruppearrangement i inn og utland. Med vår lokale forankring og tilhørighet til Fredrikstad er vi stolte av å kunne bruke en konkurransedyktig lokal aktør som alltid leverer «varene».

Jon Boye Borgersen
Europris AS

Kontakt oss

Vi hjelper deg og din bedrift med å skape unike og uforglemmelige øyeblikk! Ta kontakt og fortell oss mer!