Samtykke til bruk av cookies

Vi benytter cookies til å samle og behandle opplysninger av din bruk av nettstedet for å forbedre brukeropplevelse, og for å vise deg relevant markedsføring på andre nettsteder.
 
Godta
Avslå
Innstillinger

Alt fra små samlinger til store konferanser, skreddersydd for ditt behov

Be om tilbud
KONTAKT
kurs-konf

Entusio hjelper deg med å skape skreddersydde og inspirerende kurs og konferanser. Vi tar hånd om planleggingen til gjennomføringen slik at vi sikrer deg en vellykket og engasjerende opplevelse. Som leder skal du fokusere på budskapet og fremføringen, live, digitalt eller i en kombinasjon.

kurs-konf

Kurs & konferanse

Kurs- og konferanseplanlegging med skreddersydde løsninger og profesjonell gjennomføring. Vi legger til rette og hjelper deg med å realisere dine tanker og visjoner, om du ønsker dette live eller digitalt, og slik at ditt arrangement blir en lønnsom investering.
produktlansering_2

Lanseringer

Har du planer om å lansere et nytt produkt eller tjenester på markedet? Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dette til en minneverdig begivenhet, og at deres produkt eller tjenester blir presentert på en engasjerende, profesjonell og verdig måte. La oss sammen legge til rette for suksess og vekst for deres nye lansering.
digitalt-recording

Digitalt

Hybride eller heldigitale konferanser og eventer har kommet for å bli, og dette gir deg en unik mulighet til å koble deg på uansett hvor du måtte befinne deg. Vi hjelper deg med alt fra digitale produktlanseringer, konferanser, live-sendinger, kurs og møter. Med et digitalt arrangement, legger du til rette for inkludering, samspill og entusiasme uavhengig av geografisk plassering. Vi hjelper deg med teknisk støtte, plattformvalg og planlegging av innhold og interaktivitet for å sikre at ditt arrangement engasjerer, og når ut til målgruppen på best mulig måte.
messe-ny

Varemesser

Entusio legger til rette for, og leverer skreddersydd planlegging og kreativ utforming på deres varemesse. Vi skreddersyr og tilpasser messestans etter deres behov, profil og mål, samt bidrar med søppelhåndtering og opp- og nedrigg av messeutstyr.
Kontakt oss for tilbud
KONTAKT

De valgte Entusio som sin samarbeidspartner - dette kan være en flott mulighet for deg også!

borgeror-color
Gjennom flere år har Borge Rør AS benyttet Entusio til planlegging og gjennomføring av ledersamlinger, julebord, sommerfester, firmaturer og jubileumsarrangement. Uten unntak har hvert eneste arrangement svart til våre forventninger.

Sindre Pedersen
Daglig leder – Borge Rør AS
J%C3%B8tul-color
Entusio har vært vår faste og gode samarbeidspartner i flere år. De bistår oss ved alle typer gruppearrangement fra mindre ledersamlinger, besøk av utenlandske forhandlere på besøk i Norge/Skandinavia til større produktlanseringer. De leverer alltid kreative, kostnadseffektive og skreddersydde løsninger etter behov og budsjett. Har høy kompetanse, personlig oppfølging fra A til Å og er en samarbeidspartner du kan stole på.

Renè Christensen
Jøtul AS
europris-color
Europris har i flere år samarbeidet med Entusio med å arrangere varemesser, jubileumsfester og andre gruppearrangement i inn og utland. Med vår lokale forankring og tilhørighet til Fredrikstad er vi stolte av å kunne bruke en konkurransedyktig lokal aktør som alltid leverer «varene».

Jon Boye Borgersen
Europris AS

Kontakt oss

Vi hjelper deg og din bedrift med å skape unike og uforglemmelige øyeblikk! Ta kontakt og fortell oss mer!